appril

Het is weer even geleden dat ik me hier heb gemeld, maar ik ben er nog. Druk geweest met het zoeken naar een baan en dat is gelukt, maar daarover een andere keer meer. En verder druk geweest met vrijwilligerswerk. Niet alleen Amsterdam Underground maar ook appril en dat is tegelijkertijd een goede aanleiding om weer wat meer met dit blog te doen. Waarom? Ik ben blogger geworden voor het apprilfestival.

Serendipiteit

Dat is weer eens typisch toevallig gegaan. (Of een vorm van serendipiteit vanuit de appril-organisatie. Het is maar van welke kant je het bekijkt). Weet je nog dat ik vorig jaar een kaartje ‘won’ voor een apprilsessie doordat ik toevallig op het goede moment achter de mail zat en daardoor bij de 25 eerste respondenten van een ‘reageer en win’-actie zat? Daar heb ik toen een blog over geschreven. Deze dus. En die blijkt het goed te doen in Google. Toen Bianca Anastacia, die bij appril de marketing doet, de site wilde opschonen liep ze tegen mijn schrijfsels aan en zo is het gekomen.

Het idee is om de komende tijd me bezig te gaan houden met het verzorgen van teksten (contentmarketing heet dat in het marketingjargon waarin alles marketing is) voor en tijdens het festival. Het zal in mijn geval voornamelijk gaan over enterprise mobile en BYOD vraagstukken. Het is nog wel even inkomen, aangezien ik door mijn werkloosheid al een tijd niet meer ‘live’ in aanraking ben gekomen met goede cases maar er zijn genoeg herinneringen en theoretische onderwerpen om uit te putten. De eerste blogs staan er overigens al. Bovendien is dat probleem vanaf 1 maart weer opgelost. Heb je gelijk een idee wat voor baan ik heb gevonden…..