About

Ik ben geboren achter de piano. Op mijn vijfde maakte ik mijn eerste compositie en op mijn 13e mijn eerste sounds. Verder schreef ik verhalen en tekende ik kilometers papier vol. Na het gymnasium werd ik toegelaten tot Muziektechnologie, waar ik in aanraking kwam met de eerste lichting interactiondesigners.  Met een van hen ontwikkelde ik naast prototypes een van de eerste theorieen over muziek bij interactieve media. Met de opgedane script ervaring ben ik in de ICT terecht gekomen. Eerst als consultant, later als project- en programma manager. Daar heb ik boards meegenomen in belangrijke strategische ontwikkelingen als VOIP, Unified Communications, Mobile, Het Nieuwe Werken, Online Communicatie, Social Analytics en Campaign Management. Mijn laatste klanten waren Philips en Unilever.

Verder heb ik games gebouwd, reis ik de wereld over en ben ik online geek. Ik heb laatst een sabbatical genomen (6 maanden Z Amerika) en werk nu als Head of Consulting e-Commerce bij Salmon Netherlands. Ik ben 45.

3 Comments

 1. Henk van der Wijk
  Jul 01, 2013 @ 13:00:50

  Interessant om te lezen en mooi gedaan dit blog!
  Jij ook een reisfanaat, dat hebben we dus gemeen Mark!

  Reply

 2. Pascal Plate
  Jan 08, 2014 @ 14:45:34

  Beste Mark,
  Via LinkedIn heb ik je profiel gevonden aangezien we voor een klant van ons op zoek zijn naar een Projectmanager (Internet) voor een vast dienstverband. De organisatie is gevestigd in het Utrechtse. Mocht je meer willen weten dan verzoek ik je vriendelijk contact met me op te nemen zodat we e.e.a. rustig kunnen bespreken.
  Met vriendelijke groet,

  Pascal Plate
  06-43559316

  Gentes B.V.
  Rembrandtlaan 22d
  3723 BJ BILTHOVEN
  030 – 2285009

  info@gentes.nl
  http://www.gentes.nl

  Reply

 3. Ahmed Saeed
  Mar 16, 2015 @ 22:56:16

  Hi Mark,

  I’m Ahmed the Managing Editor at MobiSmash.com, and I would love to feature you as a guest contributor on the site.

  MobiSmash.com is a new blog about the latest smartphones technology and news. Now we’re focusing on building our blog brand to a whole new level.

  That’s why we need expert contributors like you. Of course, we’d love to promote you, your blog, your book, etc. on the blog.

  We would love to publish your articles about the latest tech,news and accessories of smartphones brands.

  Let me know if you’re interested. I’d love to work with you!

  Best,

  Ahmed

  Reply

Leave a Reply